In timp ce manca a observat ca unul dintre cartofi se mesteca mai greu! A avut un soc cand si-a dat seama ce bagase in gura

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 14:15

Un tanar din Marea Britanie a avut parte de o experienta teribila in timp ce isi potolea foamea la un celebru lant de fast-food-uri.

Stephen Powell, in varsta de 21 de ani, a observat la un moment dat ca unul dintre cartofii pe care i-a bagat in gura este mai greu de mestecat. Speriat, a scuipat totul, iar ce a vazut l-a lasat fara cuvinte: el mancase un dop de urechi care, sustine el, avea si urme de sange pe o mare parte din suprafata.

"Am fost dezgustat! Cum este posibil ca in portia de cartfi sa gasesc asa ceva? Daca in locul meu era un copil si se ineca? Daca Acel sange este infectat cu HIV, hepatita sau alte boli? Imi e

groaza cand ma gandesc", spune el.

Stephen vrea sa dea in judecata lantul de fast-food-uri. Reprezentantii companiei si-au cerut scuze pentru neplacutul incident, insa au spus ca nu pot lua masuri si nu pot porni o investigatie in lipsa probelor, pe care tanarul le-a aruncat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.