In timp ce mergea prin padure a auzit fosnete ciudate venind din dreptul unui copac. La inceput i-a fost frica, dar a mers totusi sa vada ce e acolo. Cand a vazut ce se ascundea sub maldarul de frunze a inceput sa planga si sa tipe

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 13:00

Cazul de mai jos a avut loc in Thailanda si a socat intreaga comunitate a unui satuc.

Totul s-a intamplat in timp ce mai multi turisti faceau o drumetie printr-o padure. La un moment dat o femeie din grup si-a dat seama ca aude zgomote ciudate venind din dreptul unui trunchi de copac.

La inceput a crezut ca i se pare, insa in momentul in care a reauzit acele sunete s-a dus inspre trunchi, pentru a vedea despre ce este vorba. Ce a gasit sub maldarul de frunze a facut-o sa tipe!

Un bebelus intr-o stare deplorabila era acolo; micutul probabil a fost parasit la nastere de catre o femeie care nu si l-a

dorit. Din fericite totul s-a terminat cu bine pentru copilas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Micutul a fost dus la cel mai apropiat spital iar acum, dupa ce a primit ingrijiri, este in afara oricarui pericol.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.