In timp ce se plimba pe plaja a vazut o piatra mare in nisip. I s-a parut ciudat ca este una singura, asa ca a calcat pe ea. A ramas socat cand aceasta s-a spart si a vazut ce iesea din interior! Uite ce era de fapt

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 22:50

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au strans mii de like-uri si comentarii pe retelele de socializare.

Totul s-a intamplat dupa ce un barbat a facut o descoperire extrem de ciudata in timp ce se plimba pe o plaja de la malul marii.

La un moment dat, el a calcat pe ceea ce initial parea a fi o piatra. Doar ca, spre surprinderea lui, un lucru extrem de ciudat s-a intamplat: aceasta s-a spart, iar din interiorul ei a inceput sa curga un lichid rosu, ce semana cu sangele.



Mirat, omul a facut mai multe poze, iar in momentul in care a ajuns acasa a cautat pe internet mai multe informatii. In cele din urma a descoperit ca obiectul cu pricina nu era o piatra, ci un organism marin.

Pyura chilensis traieste pe coastele din Chile si Peru, iar localnicii le mananca pe post de delicatese, fie crude, fie gatite, cu salata si orez.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: