In timp ce se plimba prin casa si-a dat seama ca un sunet ciudat se aude din baie. A mers sa vada ce se intampla, dar dupa ce a deschis usa a incremenit! Uite ce a gasit in interior, pe jos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:58

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o intamplare extrem de ciudata, pe care a povestit-o pe reteaua de socializare Reddit.

Totul s-a intamplat intr-o zi ca oricare alta, cand barbatul a ajuns acasa de la serviciu. In timp ce se plimba prin casa si-a dat seama ca un sunet ciudat se aude din baie.

A mers sa vada despre ce este vorba, iar cand a deschis usa a avut un soc. Tavanul se prabusise, iar in interior era un roi imens de albine, foarte agitat.

Omul nu stia ca, probabil de mai multi ani, casa lui gazduia un stup de aproximativ 30.000

de albine. Desi era speriat si-a pastrat cumpatul si a chemat ajutor specializat.

In cele din urma, dupa mai multe ore de munca, aproximativ 12.000 de albine au fost salvate iar locul a fost curatat. Iata si cateva imagini din timpul operatiunii:



Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.