In timp ce se plimba prin padure a gasit pe jos aceasta creatura ciudata: era cat o unghie! Desi nu stia ce este a vazut ca misca, asa ca a luat-o acasa, ca sa aiba grija de ea. Dupa cateva luni nu i-a venit sa creada! Uite in ce s-a transformat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 nov 2020, 13:55

Imaginile alaturate au devenit virale pe Facebook si au strans mii de like-uri si comentarii intr-un timp foarte scurt.

Totul a inceput dupa ce, in timp ce se plimba prin padurea din jurul casei, un barbat a gasit intamplator pe jos o creatura extrem de mica, foarte ciudata.

La inceput a crezut ca este moarta, insa dupa ce s-a uitat la ea cu atentie cateva zeci de secunde si-a dat seama ca misca si ca este inca vie.

Totul a fost cu atat mai ciudat cu cat, la cativa metri distanta, a dat peste inca un exemplar indentic.

Desi nu stia ce sunt, omul a decis sa le ia acasa si sa aiba grija de ele.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Nu mica i-a fost mirarea cand, dupa cateva luni, si-a dat seama ca animalutele erau niste oposumi, mici soricei care, la maturitate, nu depasesc

lungimea de 10 centimetri.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.