In weekend, mergeti sa vedeti expozitia de fotografie a Teodorei Maftei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 03:25

Colega mea Ilinca Obadescu va da sfaturi de suflet intr-o editie speciala a rubricii „Ce faci in weekend?”

Doamnelor si domnilor, am plans de durere, de frustrare, de revolta. Ne doare sufletul. Zilele trec si numarul celor care se ridica la cer creste. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei disparuti si sa aline suferinta cumplita a familiilor. Daca noi cei care doar am fost spectatorii dezastrului simtim acest gol, nu exista cuvinte pentru a descrie ce este in sufletul celor care au fost acolo.

Dupa asemenea tragedie poate ar trebui sa invatam sa pretuim mai mult viata. Punem de prea multe ori cariera inaintea familiei. Nu ne trebuie bani pentru a fi fericiti alaturi de cei dragi, ci timp. Am auzit zilele acestea sute de comentarii care ii condamna pe rockeri. Doamnelor, domnilor, rockul nu inseamna urlete si satanism.

Pe strada Putul lui Zamfir din Bucuresti puteti sa mergeti sa vizitati o expozitie cu imaginile fotografului Teodora Maftei, unul dintre ranitii din clubul Colectiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In fata nenorocirii trebuie sa fim cu totii frati si surori. Alaturati-va miilor de oameni din toata tara care trimit spre Bucuresti sangele de care au atata nevoie ranitii.

Exista conditii stricte de care trebuie sa tineti cont inainte de a merge la un centru de transfuzie: orice donator trebuie sa aiba intre 18 si 60 de ani si o greutate de peste 50 de kilograme; pulsul si tensiunea arteriala in limite normale. Cei care au suferit operatii sau care sunt sub tratament sunt exclusi din start. La fel si cei care au consumat bauturi alcoolice inaintea donarii.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.