Inainte de a fi actrita a fost… Afla ce meserie a avut prima sultana a lui Suleyman!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Nu rata in aceasta seara un nou episod din “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, de la ora 20.00, la Kanal D.

Sultana Mahidevran, femeia care i-a oferit primul copil sultanului Suleyman, este interpretata de frumoasa actrita Nur Fettahoglu.

Ca si rivala ei din film, actrita Meryem Uzerli (interpreta sultanei Hurrem), Nur a devenit vestita datorita rolului din “Suleyman Magnificul”.  Si totusi, prima pasiune a lui Nur nu a fost actoria, ci moda. Tanara a absolvit Facultatea de Design a Universitatii Halic din Istanbul, dar intre timp a descoperit televiziunea si a simtit ca meseria de prezentator TV i se potriveste mai bine.

Asa se face ca, o buna perioada, a prezentat stirile economice la Sky Tv, Turcia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16754594/1/media-139720205053825000.jpg
Numai ca frumusetea ei nu a trecut neobservata de regizorii turci de seriale care au inceput sa-i propuna sa joace in diverse productii. Marea lovitura a dat-o insa cu rolul sultanei Mahidevran din “Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii”.



Pe frumoasa Nur o vedeti si in aceasta seara, intr-un nou episod din celebrul serial. Profitand de haosul creat in Palat si de lipsa sultanei Hurrem, Mahidevran pune la cale uciderea printului Mehmet.

Vezi ce se mai intampla in haremul lui Suleyman, azi, urmarind un nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.( sursa wowbiz. ro)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.