Inainte de culcare a vazut ca i-a aparut un punct rosu pe picior, in spatele genunchiului, dar nu i-a dat importanta. E cutremurator ce i-a aparut acolo a doua zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:27

Tanara din imaginile alaturate a trait o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand!

Courtney Mates, in varsta de 20 de ani, a observat intr-o seara, inainte de culcare, ca avea un punct rosu pe piciorul stang, aproape de genunchi. Nu i-a dat importanta, crezand ca este o simpla muscatura.

A doua zi insa a vazut ca acesta se marise si devenise dureros la atingere. A ales in continuare sa nu se duca la doctor si, dupa ce a ajuns la serviciu, i-a cerut unei asistente un calmant pentru dureri.



Dupa doua ore ea a inceput sa aiba ameteli si dureri la nivelul pieptului, intrand in soc anafilactic. Colegii ei au chemat imediat ambulanta, iar medicii au transportat-o de urgenta la spital in stare grava.

Ulterior Courtney a aflat ca fusese muscat de cel mai veninos paianjen care se gaseste pe teritoriul Marii Britanii. Tanara a avut noroc deoarece, daca mai statea o ora fara tratament, ar fi putut muri.


Din fericire ea este acum in afara oricarui pericol.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?