Inaugurare cu surle si trambite pentru un EXCAVATOR intr-o comuna din Galati

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 17:00

Ce legatura exista intre un excavator, un primar si o fanfara? Numai privind imaginile si veti invata sa dansati sarba pe muzica de fanfara!

Asa eveniment, o data in viata iti este dat sa vezi! Sa nu credeti ca este vreo sarbatoare nationala, de care n-ati stiut! Inaugurarea unui utilaj a devenit, insa, mare eveniment comunal in Oancea, judetul Galati! A fost adusa fanfara! Iar el, excavatorul, a fost impodobit asa cum se cuvine. Tricolorul si steagul Uniunii Europene au fost arborate pe utilaj, in bataia rafalelor de vant.

Primarul comunei este tare mandru de achizitie: „ Desi in organigrama primariei nu exista un post anume pentru a folosi acest utilaj, noi, totusi, am gandit ca un om din cadrul primariei, prin

cumul de functii, sa exploateze acest utilaj cu mare atentie!

Sa nu credeti ca am subliniat degeaba vorbele primarului! Are un motiv intemeiat sa gaseasca un profesionist in manuirea utilajului: „ Deoarece suma pe care am achitat-o este destul de mare: 125.000 de euro ” Ei, acum daca va gasi pe cineva care va sti sa foloseasca mandrul excavator, ramane de vazut. Important este ca au reusit sa ia bani de la Uniunea Europeana si sa cumpere frumusete de utilaj!

##VIDEO105461##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cand

au auzit asa zarva mare, oamenii au iesit cu mic cu mare sa vada pentru cine canta fanfara. Unii nu si-au mai stapanit emotia si au inceput sa danseze, chiar de la primele acorduri ale fanfarei! Si dupa atat dans, un barbat s-a incalzit. Asa ca si-a aruncat haina si a continuat momentul artistic. „Bijuteria” primariei din Oancea va putea fi folosit si in comunele invecinate. Dar, pana atunci, sa ne bucuram si noi de petrecerea data in cinstea excavatorului!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.