”Încă mă gândesc dacă să vă zic”. Radu de la ”Casa iubirii”, surprins în compania surorii unui manelist celebru. Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 feb 2024, 13:10

Radu de la ”Casa iubirii” și Camelia Dumitrache

Sursa: Instagram: Radu Nițu

Radu de la ”Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar cu ultima sa postare. Fostul concurent s-a filmat în compania surorii unui manelist celebru.

Doar o colaborare sau ceva mai mult? Radu de la ”Casa iubirii” s-a afișat alături de Camelia Dumitrache, sora artistului Jador. Cei doi s-au filmat în timp ce cântau și dansau, semn că Radu le pregătește ceva special urmăritorilor săi.

Radu s-a filmat în compania unui manelist celebru

În ultima perioadă, Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii", a captat atenția publicului prin colaborările muzicale surprinzătoare.

Recent, el a fost filmat în compania Cameliei Dumitrache, sora cunoscutului cântăreț Jador. Cei doi au creat un videoclip în care interpretează o piesă a Cameliei, stârnind curiozitatea și entuziasmul fanilor.

Citește și: „Mă bag acum la casting”. Cristina, dezvăluiri bombă despre revenirea în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Ce băiat se află în vizorul fostei concurente

Radu a adăugat și mai mult mister situației, menționând că nu știe dacă să păstreze totul secret sau dacă să le dezvăluie urmăritorilor săi surpriza pregătită. ” Este ora 2 dimineața și încă mă gândesc dacă să vă zic ce surpriză urmează sau nu sau să vă țin în suspans”, a spus Radu Nițu, într-un alt Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Să fie oare vorba de un nou proiect muzical”, asta e întrebarea pe care și-au pus-o fanii fostului concurent, acesta lansând de curând o piesă solo. Faptul că Radu și Camelia Dumitrache au ales să lucreze împreună la un proiect muzical a stârnit interesul publicului, iar fanii așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea completă a acestei colaborări speciale.

Radu primește mesaje în care oamenii îi cer bani. Cum a reacționat fostul concurent

Amuzat de situație și chiar râzând, Radu a mărturisit că nu a câștigat premiul mare la Loto și că nu are bani. 

„Oameni buni, primesc foarte multe mesaje de la oameni care îmi cer bani, îmi cer bani împrumut. Eu nu știu acum oamenii ăștia ce impresie au, că am câștigat la Loto sau că am așa de mulți bani. Nu am bani, am foarte multe mesaje pe Instagram și pe PayPal, unde oamenii îmi cer bani.

Nu am așa de mulți bani, stați liniștiți.  Nici nu am bani, sincer, nu am, nu îmi mai cereți, că vă cer eu vouă” a spus amuzat Radu,  într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Am văzut că-l susține pe Radu”. Cum a reacționat Cristina, după ce Radu s-a afișat cu Mihaela. Fosta concurentă aruncă bomba referitor la Patrick și Virginia

Radu și Mihaela au fost cei doi câștigători ai sezonului 2 din emisiunea matrimonială „Casa Iubirii”. Cei doi au câștigat marele trofeu și câte un premiu în valoare de 75.000 de lei.

Nu uitați, emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!