„Încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit” Loredana, criminala din Mangalia, are coșmaruri cu victima

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 sep 2023, 12:06

„Încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit” Loredana, criminala din Mangalia, are coșmaruri cu victima

Sursa: arhiva

La începutul lunii august, Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul neînsuflețit sub o bancă, într-un parc din Mangalia. Tânăra, care este acum în spatele gratiilor, spune că are coșmaruri cu Alina și o roagă să o ierte.

Loredana Atănăsoaie și-a ucis cea mai bună prietenă cu sânge rece, iar acum acțiunile sale o bântuie în închisoare. Tânăra spune că are coșmaruri seară de seară cu Alina, victima. 

În cadrul audierilor, criminala din Mangalia a povestit cu lux de amănunte momentele de dinaintea uciderii Alinei. Tânăra ar fi fost deranjată de faptul că Alina nu a vrut să se împace cu ea după o ceartă. 

Loredana este bântuită în închisoare de regrete

O prietenie din copilărie s-a transformat într-o crimă, într-o cameră de hotel din Saturn. Loredana, aflată acum în spatele gratiilor, spune că are coșmaruri cu Alina.

Citește și: Iubitul Alinei, fata căreia i-a fost luată viața în Mangalia, vine cu un mesaj dureros: ,,S-a văzut că a iubit-o"

„În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ.

În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul ”, a spus Loredana, potrivit Gândul.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă.

Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit ”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor.

Ce planuri are Loredana din spatele gratiilor

În ciuda faptului că și-a ucis cea mai bună prietenă, Loredana spune că vrea să-și continue studiile și din spatele gratiilor. 

Loredana Atănăsoaie  a mai mărturisit că își regretă fapta.

Citește și: Gest neașteptat din partea criminalei din Mangalia! Loredanei i s-a întâmplat o schimbare radicală de când se află după gratii

Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte ”, a mai spus criminala.