Inca o condamnare de rasunet! Miron Mitrea, CONDAMNAT la doi ani de inchisoare cu executare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 aug 2021, 22:50

In urma cu putin timp, fostul ministru Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Sentinta este definitiva.

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare pe fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. Magistratii au majorat  suma confiscata de la Miron Mitrea,  de la 169 000 lei in prima instanta, la 327 000 de lei.

Alaturi de fostul ministru al Transporturilor au mai fost condamnati condamnarile date si alti doi inculpati: Irina Jianu- 5 luni inchisoare cu executare, Nicolae Popescu- 5 luni inchisoare cu executare.

Miron Mitrea a fost acuzat de DNA ca a primit mita 300.000 euro sub forma de lucrari de constructie la o casa apartinand mamei sale, pe vremea cand era ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei.

##VIDEO132496##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”