Încă o crimă șochează oamenii! Un bărbat din Iași i-a luat viața iubitei în fața fiicei sale, apoi a dormit în pat cu corpul neînsuflețit

Author: Lavinia Medrea

Încă o crimă șochează oamenii

Sursa: Facebook Petru Vrajmasu

Comunitatea dintr-un sat din Iași este în șoc după ce un bărbat și-a ucis iubita și a stat cu corpul neînsuflețit în pat timp de 24 de ore, fără să dea de bănuit ceva.

Un bărbat din Iași și-a ucis iubita și a stat cu cadavrul ei în pat ore în șir, fără să dea de bănuit cu fapta la care a recurs. 

Un bărbat și-a ucis iubita apoi a dormit în pat cu cadavrul

Cei doi soți locuiau în Poiana Mărului de câțiva ani împreună cu fiica femeii, în vârstă de doar 12 ani.

Niciunul nu avea un job stabil, astfel că toți banii pe care îi câștigau proveneau din munca sezonieră din sat sau din străinătate, relatează  BZI.ro.

Citește și: ,,Să-i facem dreptate acestei tinere". Este cerută pedeapsa capitală a Loredanei, fata care i-a luat viața propriei prietene în Mangalia

De ceva timp, victima ajuta un vecin la treburile din gospodărie, iar pe acest ajutor primea mâncare și băutură.

Ucigașul a fost orbit de gelozie din acest motiv și a început să-i aplice lovituri puternice cu pumnii, picioarele, cu un par și, ulterior, a strangulat-o până a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ucigașul s-a speriat și a mințit în fața autorităților

Pentru că s-a speriat de fapta comisă, criminalul a încercat să ascundă totul ca să scape.

A ținut cadavrul în casă toată seara și, ulterior, a mers cu fiica femeii în oraș, la cumpărături. Când s-au întors acasă, bărbatul s-a prefăcut șocat de faptul că femeia era moartă și a sunat la 112.

„În ziua de 17.10.2022 a fost de două ori la vecinul ei, o dată dimineaţă, în jurul orei 08:00 şi a doua oară la prânz, în jurul orelor 12:00-13:00.

Martorul a observat că prezenta la nivelul ochiului stâng, deasupra sprâncenei, o rană care sângera, despre care victima i-a mărturisit că i-a fost provocată de concubinul ei, care i-a tras un pumn în zona feţei, fapt ce a determinat căderea, urmată de lovirea victimei de colţul mesei. Martorul a relatat că în ziua de luni – 17.10.2022, a consumat la el acasă, două pahare de 50g de ţuică şi vişinată, a plecat de la vecinul ei, acasă, unde, spre seară, în locuinţa de faţă fiind şi minora.

Citește și: „Numai criminalii în serie își privesc victimele”. S-a descoperit că Loredana nu regretă crima pe care a comis-o în Mangalia. De ce i-ar fi luat viața Alinei, de fapt

Enervat din cauza faptului că nu a recunoscut că a fost la vecinul şi în contextul unor cuvinte jignitoare adresate de către inculpatul, acesta din urmă, în timp ce victima era pe patul din partea stângă a încăperii, a început să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii în zona abdominală faţă şi spate, apoi a ieşit din camera

în care se afla victima, s-a îndreptat spre uşa de acces din locuinţă – din laterala căreia a luat o coadă de furcă – a revenit în cameră, unde a continuat să lovească victima cu acel par, loviturile fiind aplicate pe aproape întreaga suprafaţă a corpului, respectiv în zona capului, a corpului, a membrelor superioare şi inferioare – aspect confirmat ulterior de raportul de expertiză medico-legală întocmit de IML asupra cadavrului victimei.

După aplicarea loviturilor de par, inculpatul s-a aplecat asupra victimei şi a început să o strângă cu ambele mâini de gât, provocându-i mai multe leziuni ce au condus la decesul acesteia la data de 18.10.2022 (urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa asfixiei mecanice secundare, comprimării formaţiunilor vasculo-nervoase şi aeriene ale gâtului). În dimineaţa zilei de 18.10.2022, inculpatul însoţit de minora au plecat în oraş, de unde au făcut diverse cumpărături, iar la revenirea acasă inculpatul a apelat numărul de urgenţă 112, afirmând că a găsit-o pe concubina sa decedată în pat”, au declarat oamenii legii.