Încă o dezamăgire pentru Alexandru! Deși lucrurile merg bine între ei, Bianca a refuzat să formeze un cuplu cu el: „Vreau să fiu 100% sigură”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 feb 2023, 19:00

Deși lucrurile merg bine între ei, Bianca a refuzat să formeze un cuplu cu el

Sursa: Captură KANAL D

În ultimul episod din „Casa iubirii”, Alexandru se decide să facă un pas important spre Bianca, și anume să o ceară de iubită. Din păcate, lucrurile n-au mers așa cum ar fi sperat concurentul.

În ultima ediție a emisiunii „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată pe Kanal D, Alexandru a pregătit o surpriză foarte romantică pentru Bianca, ocazia fiind o cerere de relație.

Bianca a refuzat să fie iubita lui Alexandru

Toți concurenții s-au minunat de surpriza lui Alexandru, spunând că a amenajat camera roșie frumos și romantic.

Bianca a fost chemată în cameră fără să știe ce o așteaptă.

Când a ajuns în cameră și a dat de Alexandru, Bianca i-a mărturisit că este emoționată, iar Alexandru a trecut direct la subiect.

Citește și: Emma, supărată foc pe Andrei, după ce tânărul a chemat-o în camera roșie pe Patricia! Iată ce decizie radicală a luat concurenta în Casa iubirii! „Nu are rost să ne lungim cu absolut nimic! Pentru că ne pierdem timpul!”

„Am ceva foarte serios de vorbit cu tine și am vrut să fie un moment special între noi doi. Cunoașterea noastră merge foarte bine și suntem amândoi de acord cu asta”, a spus Alexandru.

Alexandru a întrebat-o dacă vrea să-i fie iubită, iar Bianca l-a întrebat dacă e sigur de ce face, spunându-i că, poate, astăzi nu este un moment potrivit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Concurenta a explicat că nu vrea să formeze încă un cuplu cu Alexandru deoarece își dorește să fie ceva de viitor și să fie 100% siguri că își doresc amândoi acest lucru, deoarece ea nu-și dorește să facă pași în cunoașterea lor doar de fațadă. La rândul lui, Alexandru i-a spus că nu face nimic de fațadă.

De ce l-a refuzat Bianca pe Alexandru

Deși se înțeleg de minune și par foarte îndrăgostiți, în special Alexandru, Bianca spune că nu este momentul să formeze un cuplu pentru că nu au discutat anumite aspecte legate de viitor și nu au planuri puse bine la punct.

Alexandru decide să nu îi mai ofere Biancăi cadoul pe care îl pregătise.

Bianca îi mărturisește că îi place foarte mult surpriza, dar vrea ca el să înțeleagă că nu este atât de importantă o cerere de relație pentru ea, spunându-i să păstreze cadoul pentru momentul în care amândoi vor fi siguri că vor să fie împreună pentru mult timp.

Citește și: Radu a ținut-o pe jar pe Cristina! Surpriza lui de Valentine's Day a întârziat să apară! Iată cum a reacționat concurenta! „Am vrut să văd ce reacție ai” Ce mărturisiri și-au făcut cei doi îndrăgostiți în această zi specială!

Alexandru simte nevoia să-i explice Biancăi că nu face nimic pentru emisiune și nu-și dorește să formeze o relație cu ea doar de dragul imaginilor sau din teamă că ar putea fi eliminat. Deși își dorește cu adevărat ca Bianca să fie iubita lui, înțelege că nu este 100% sigură și apreciază sinceritatea ei, deoarece știe că atunci când vor fi împreună, totul va fi real și transparent.

Bianca îi spune lui Alexandru că lucrurile vor merge într-o direcție bună dacă vor fi făcute din inimă, apoi i-a mulțumit pentru modul în care a organizat cererea de relație și i-a explicat, din nou, că vrea ca acest lucru să aibă loc atunci când sunt amândoi siguri și Alexandru nu este forțat de împrejurimi să facă asta.

După ce s-a întors în casă, fetele au fost uimite de refuzul Biancăi, spunând că probabil se teme de diferența de vârstă dintre ei doi. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?