Încă o dramă în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei a făcut un anunț cutremurător: "Am pierdut tot ce iubeam"

Author: Marina Ionescu
Fratele Madalinei Manole, marturie cutremuratoare.
Sursa: Facebook

Fratele Mădălinei Manole trece printr-o perioadă foarte grea. Marian Manole a făcut o declarație cutremurătoare în mediul online.

Marian Manole trăiește una dinte cele mai negre perioade din viața lui. După ce și-a pierdut sora, dar și ambii părinți, bărbatul a dezvăluit că s-a separat de soția lui, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Mihai.

Citeste si: Ce mesaj a transmis fratele Mădălinei Manole la 11 ani de la moartea artistei: ''Eu, ca frate, am cunoscut-o...''

Mărturia cutremărătoare a lui Marian Manole

Fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, a povestit recent pe pagina sa de socializare, cum a rămas şi fără soția sa. El a dat detalii despre cea cu care a împărțit 20 de ani de căsnicie și care a ales să divorțeze.

“Sunt câteva doamne care, din curiozitate, cred, mă tot întreabă de ce in postări nu apare și soția! Cu amabilitatea care mă caracterizează, le răspund pe scurt! Aici este vorba despre Mădălina! Sora mea! Despre viața ei și destinul ei! Aproape în totalitate! Cu mici excepții!”,

a scris Marian Manole pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Tatal Madalinei Manole a murit! A pierdut lupta cu COVID-19

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe, a explicat că nu își ascunde viața personală, dar nici nu oferă prea multe detalii, pentru că nu crede că lumea este interesată de ce se întâmplă în viața lui.  

“Poftiți! Intr una din fotografii apare și mama lui Mihai, femeia care a stat închisă în cusca leilor (leii fiind eu și Mihai) timp de peste 20 ani și care după moartea mamei și a exprimat dorința de a părăsi cusca,desi leii erau pașnici! Dragii mei, am pierdut în viața persoane dragi mie, cam tot ce iubeam! O căsnicie in plus sau în minus nu mai contează! De ceva timp am învățat să trăiesc singur! La început a fost greu, dar, ulterior, te obișnuiești! Singurătatea doare, dar nu ucide! Cel puțin pe mine! Sper că am mulțumit

cu răspunsul meu”sopra signore curiose”!”, a punctat fratele Mădălinei Manole.

Bărbatul a dezvăluit pe pagina personală de Facebook că, separarea de soția sa a avut loc cu câțiva ani în urmă, după moartea mamei lui, eveniment care a avut loc în 2017.

Citeste si: Cutremurator! Biletul de adio al Madalinei Manole: "Vinde casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani"

Mai mult, Marian Manole nu este în relații bune nici cu Petru Mircea, fostul său cumnat. Chiar dacă a dorită să împace securea războiului, acesta nu a reușit să se reaproprie de cel care a fost soțul îndrăgitei artiste, potrivit capital.ro.