Încă o femeie, sfâșiată de un câine, în București. Victima a fost atacată când voia să-i dea de mâncare animalului

Author: Alina Petre

Femeie ucisă de câine

Încă o femeie a murit după ce ar fi fost atacată de un câine, în Capitală! Victima venise să-i dea de mâncare.

O femeie a fost omorâtă de un câine, luni, în sectorul 3 din Capitală. Din primele informații, se pare că femeia voia să-i dea de mâncare câinelui pe care l-a luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni.

Citește și: Doi câini de luptă au atacat încă o femeie pe Lacul Morii în București! Patrupezii au scăpat din curtea stăpânului

Încă o femeie a murit după ce ar fi fost atacată de un câine, în București

O femeie de 53 de ani a murit sfâșiată de un câine pe care îl adoptase cu patru luni în urmă. Se pare că femeia s-a dus să hrănească animalul, iar în acel moment câine s-a năpustit asupra ei și nu a mai avut nicio șansă să scape.

Femeia a fost găsită era căzută în curtea casei, inconștiență și plină de sânge. În una dintre camere se afla și câinele de talie mare care o atacase.

Martori la întreaga scenă au fost doi vecini care au alertat de urgență autoritățile, dar din nefericire femeia nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și salvare, dar pentru victimă medicii nu s-a mai putut face nimic și a fost constat decesul. 

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Ce a transmis Poliția

„La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine. Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.
Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,
transmite Poliția Capitalei.

Citește și: Un nou atac al câinilor! Copil de 10 ani, mutilat de trei patrupezi care au fugit dintr-o curte

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.