Inca o FETITA face furori pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste infinita!" CINE este micuta VEDETA dupa care toti actorii sunt topiti! Tarik, Emir si Nihan o tin numai in brate!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 iun 2017, 11:33

Dupa micuta Deniz, fiica lui Kemal si a lui Nihan in serialul " Dragoste infinita" O alta micuta a ajuns preferata actorilor si anume fiica regizorului Hilal Saral.

Hilal Saral este o femeie de cariera cu numeroase proiecte la activ care au castigat premii importante in Turcia si pe pan international datorita maestriei cu care le-a regizat. Pantru ca timpul este scurt si abia isi mai vede sotul, cainii si fetita, Hilal Saral mai face comprimisuri si o aduce pe cea mica pe platourile de filmare.

Fetitei ii place atat de mult printre actori si echipa de productie incat imediat a devenit o rasfatata si atat actorii din distributia serialului "Dragoste infinita" cat si echipa o adora pe micuta lui Saral Hilal. Uite cateva imagini cu adorabila micuta care a pus stapanire pe Emir, Tarik si Nihan!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.