Inca o LOVITURA pentru Mihai Nesu: sotia l-a parasit! Mama fotbalistului CONFIRMA ruptura VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:40

Se intampla anul trecut. Se antrena, alaturi de colegii lui de la Utrecht cand, in urma unui teribil accident, si-a fracturat o vertebra.

A ramas paralizat dar nu s-a dat batut. S-a plimbat din spital in spital, iar cand medicii olandezi au facut tot ce se putea face, Mihai a plecat in America, la o clinica specializata in recuperari de acest gen.

Rezultatele initiale au fost incurajatoare, fostul fotbalist postand la un moment dat pe unul din conturile sale de socializare o poza in picioare, semn al unui progres evident.

La vremea respectiva s-a ridicat un semn de intrebare: de ce a decis Nesu sa plece peste Ocean singur, fara sotie? Totul insa a fost pus pe seama distantei foarte mari
si a regimului strict de la clinica din California.

De parca nu ar fi patimit suficient, se pare ca Mihai a suferit o noua lovuitura. Conform site-ului wowbiz.ro, inainte de a pleca in Statele Unite, el si Maria Nesu au decis sa se desparta.

Apropriatii celor doi sustin ca  a fost o hotarare extrem de delicata, pe care au luat-o insa de comun acord. Aceleasi surse afirma ca sotii Nesu nu ar fi derulat deocamdata procedura de divort si ar fi preferat doar o separare amiabila, tinand cont si de plecarea fotbalistului in America.


Intr-un interviu acordat in exclusivitate site ului wowbiz.ro, Monica Nesu a confirmat despartirea fiului sau. Afectata de situatia lui Mihai, pe fondul stresului acumulat, Monicai Nesu i-a recidivat afectiunea grava de care suferise in urma cu cativa ani, iar acum femeia duce o lupta cu boala, cu ajutorul unui tratament invaziv, foarte dureros.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?