Inca o MOARTE in randul romilor! Bulibasa din Buzescu, Marin Granea, s-a stins din viata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 09:10

La nici 24 de ore de la trecerea in nefiinta a regelui Cioaba romii primeau o noua lovitura!

Bulibasa din Buzescu, Marin Granea isi dadea ultima suflare pe patul de acasa, in sanul familiei! Pe strazile din Buzescu nu mai canta muzica, toti sunt tristi: in numai 2 zile au pierdut doua capetenii de vaza.

 

Marin Granea nu a mai apucat sa ajunga la mormantul prietenului sau. va avea propriul sau mormant. Bulibasa era bolnav de mai bine de trei ani. Avea 75 de ani si suferea de diabet.

 

Cumnata bulibasei a stat langa el pana in ultima clipa. Povesteste ca Marin Granea era suparat pe familia regelui Cioaba pentru ca ceruse bani de la statul roman pentru aducerea acestuia in tara! Era convins ca prietenului sau de-o viata i-ar fi fost rusine sa faca un asemenea gest!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Bulibasa

Marin Grânea avea rude si prieteni chiar si in randul personajelor controversate. A fost nasul interlopului Bercea Mondialu'. Finul sau insa nu va putea sa vina la inmormantare pentru ca este in inchisoare, dupa ce a fost acuzat pentru tentativa de omor.

 

Si cum traditia tiganeasca spune ca romii nu pot ramane fara conducator, la Buzescu se stie deja cine ii va lua locul bulibasei Marin Grânea.

 

Familia lui Marin Granea se pregateste acum de o inmormantare cu fast, demna de un bulibasa!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.