Încă o nuntă în familia Puterea Dragostei? Frumoasa brunetă și-a arătat inelul cu diamant. Felicitări!

Autor: Amalia Georgescu
Daiana, Ella, Livian și Bianca, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Veștile despre nunți se țin lanț la Puterea Dragostei, astfel că după Berna și Philip și Marius și Andreea Pirui, acum, o fostă concurentă le-a arătat prietenilor virtuali inelul cu diamant.

Nu este cert dacă a fost sau nu cerută în căsătorie, însă frumoasa brunetă de la Puterea Dragostei a pus pe toată lumea pe gânduri după ce s-a filmat purtând pe degetul inelar o bijuterie superbă. Este vorba despre un inel cu diamant.

Urmează încă o nuntă în familia Puterea Dragostei? Fosta concurentă le-a arătat tuturor inelul cu diamant

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi însărcinată, acum, Daiana ridică din nou semne de întrebare.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a filmat purtând un inel cu diamant pe degetul inelar. Aceasta a făcut filmarea la salonul unde merge pentru a-și face manichiura, dar, de această dată, nu unghiile au atras toate privirile, ci bijuteria strălucitoare de pe degetul ei.

Citeste si: Daiana, ținta criticilor pe instagram. A fost acuzată din nou de furt!

Daiana nu a dat vestea cea mare, dar nu ar fi exclus să se gândească la un astfel de pas, mai ales că, potrivit informațiilor apărute recent, aceasta s-ar fi împăcat cu iubitul ei. Se pare că Daiana a decis să îi mai dea acestuia încă o șansă, cei doi discutând despre problemele lor și reușind astfel să ajungă la un punct comun. Neînțelegerile dintre cei doi ar fi apărut după ce Daiana a aflat că bărbatul alături de care forma un cuplu era implicat într-o altă relație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare au apărut informații referitoare la o posibilă sarcină a Daianei, însă fosta concurentă de la Puterea Dragostei a infirmat zvonurile, dezvăluind că a fost vorba doar despre o glumă pe care iubitul ei a făcut-o într-un live.

Citeste si: Gabriel socheaza: "Nu am iubit-o! A fost un sentiment.... Ce reactie a avut Daiana

Deși spunea că își dorește să intre din nou în casa Puterea Dragostei, având în vedere că nu reușise anterior să întâlnească bărbatul potrivit pentru ea, Daiana nu a mai vorbit despre acest lucru de curând. Este posibil ca planurile ei să se fi schimbat după ce l-a întâlnit pe actualul iubit. 

Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, ipostază neașteptată. Vezi cum a fost surprinsă bruneta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.