Inca o sora din clanul Kardashian se marita. Uite cine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:14

Dupa 5 ani presarati cu certuri, impacari si despartiri, iata ca, Kourtney Kardashian este pregatita sa se marite cu tatal copilului ei, Scott Disick.

Prietenii lor spun ca evenimentul va avea loc cat de curand: "in trecut, Kourtney nu punea accent pe casatorie, insa acum se gandeste din ce in ce mai mult la asta. Au vorbit indelung si daca Scott isi doreste din tot sufletul, asta vrea si ea.”

Nu demult, toti cei din familia lui Kourtney, i-ar fi spus ca e nebuna daca se marita cu Scott. Atunci partenerul de viata a celei mai mari dintre surorile Kardashian ii placea sa petreaca, avea accese de furie si se dadea la femei.


"Cand s-a nascut Mason, Scott era un dezastru, insa acum si-a schimbat total stilul de viata. Mama lui Kourney, Kris, chiar a zis: "E barbatul potrivit pentru Kourtney."

Dupa ce a primit ajutor specializat in legatura cu iesirile necontrolate si cu apetitul pentru distractie, Scott s-a schimbat. Acum prietenii lor spun ca el si Kourney sunt mai fericiti ca niciodata. "Au o relatie extraordinara", marturiseste un apropiat al cuplului.




 

Taguri: