Inca o surpriza la Puterea dragostei: cine a fost aleasa liderul in casa fetelor! Baietii au decis, ea e cea mai potrivita

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 28 iul 2020, 18:57

Surprizele se tin lant la Puterea dragostei! Baietii au decis astazi cine va fi liderul in casa fetelor pentru aceasta saptamana. Cum au votat concurentii?

Puterea dragostei continua sa surprinda! Fanii emisiunii, dar si echipa de productie din Turcia au avut parte de multe evenimente neprevizibile, chiar de la debutul sezonului 3.

Astazi, baietilor le-a venit randul sa aleaga o fata care sa fie liderul in casa fetelor pentru aceasta saptamana. Cum au votat baietii? Este surprinzator cate cupluri sunt deja pe cale sa se formeze in casa dragostei.

Inca o surpriza la Puterea dragostei: cine a fost aleasa liderul in casa fetelor! Baietii au decis, ea e cea mai potrivita

Mona a fost aleasa de catre baieti sa fie liderul in casa fetelor, iar concurenta a trebuit sa mearga pana in casa baietilor sa isi primeasca ecusonul de lider, dar sa si aleaga un baiat cu care sa iasa la o prima intalnire.

Citeste si: Debut in forta al celui de-al treilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”. Kanal D a fost lider absolut de audienta cu premiera sezonului!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

Pe cine a ales Mona?

Iata materialul video in care puteti vedea cum au votat baietii, dar si cu cine vrea Mona o intalnire

Citeste si: Cristian Comanici si-a pus toata casa fetelor in cap, dupa ce l-au ales lider: "Esti arogant! Ti-ai schimbat atitudinea de ieri pana azi!"

Citeste si: Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant: "Mi s-a reproșat de multe ori că sunt..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.