Încă o vedetă criticată pentru că poartă costum de protecție: "Mai mult decât superficială!" Ai recunoscut-o?

Autor: B.H.

Vedetele iau în serios pandemia de coronavirus și se protejează așa cum știu mai bine de temutul COVID-19. O vedetă a îmbrăcat costumul de protecție, iar prietenii virtuali au criticat-o dur.

În timp ce unele vedete aleg să nu iasă deloc din case, altele sunt nevoite să facă mici deplasări în afara locuinței, dar atunci când se întâmplă acest lucru, se asigură că reduc șansele de a se infecta cu noul coronavirus.

Citeste si: A renunțat la costumul de gimnastică pentru uniforma de polițist. Cum își motivează gimnasta Larisa Iordache decizia?

Din acest motiv, anumite persoane publice din România au decis să își achiziționeze costume de protecție pe care să le îmbrace de fiecare dată când merg în spațiile publice.

Încă o vedetă criticată pentru că poartă costum de protecție: "Mai mult decât superficială!"

Din dorința de a se proteja de coronavirus și pentru a-i îndemna și pe cei din jurul lor să facă același lucru, mai multe vedete din România au decis să poarte costume de protecție, măști și mănuși la cumpărături, însă gestul lor a fost aspru criticat de toată lumea.

Este și cazul lui Carmen Brumă. Vedeta a postat pe contul de instagram o fotografie în care apare purtând un costum de protecție albastru, mănuși, mască și ochelari de soare. Prietenii virtuali au reacționat imediat, acuzând-o că exagerează.

Citeste si: Romanca ce s-a vindecat de COVID-19 desi medicii nu-i mai dadeau sanse! Si-a revenit dupa 12 zile la Terapie Intensiva!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Păi cu gleznele goale mamaie? Trebuie și alea acoperite să nu se lipeasca carcalacu de ele."

"Exagerezi!"

"Mai mult decât superficială, Carmen Brumă!", acestea sunt doar câteva dintre comentariile primite de Carmen Brumă.

În privința pantofilor sport pe care îi poartă în picioare, Carmen Brumă a ținut să precizeze că nu există niciun pericol, având în vedere că îi depozitează pe un covoraș îmbibat cu clor.

Citeste si: Pandemia a afectat-o grav pe Jennifer Lopez! A fost nevoită să își anuleze nunta și să îi ajute pe copii la...

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.