”Încă puțin și facem bradul” Deea Maxer și Robert Drilea, răsfăț la munte. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Author: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea au mers la munte

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

După muncă și răsplată. Deea Maxer s-a întors din Dubai, iar acum se relaxează alături de iubitul său. În ce ipostază au fost surprinși cei doi?

Deea Maxer și Robert Drilea sunt din ce în ce mai îndrăgostiți. După ce s-a reprofilat în afaceri, vedeta a decis că merită un mic răsfăț alături de iubitul ei, la munte.

Deea Maxer și Robert Drilea au petrecut clipe de vis la munte

Întoarsă recent din Dubai, Deea Maxer deja resimte lipsa temperaturilor ridicate din Emirate. Vedeta s-a postat, la munte, alături de Robert Drilea și par mai fericiți ca niciodată.

Fosta soție a lui Dinu Maxer se bucură de fiecare clipă și de fiecare oportunitate, fiind decisă să devină cea mai bună versiune a sa, atât ca mama, cât și ca femeie de afaceri.

Citește și: Deea Maxer, adevărul despre despărțirea de Robert Drilea: „Am iertat, mi-a părut rău”

Deea Maxer reușește să îmbine perfect utilul cu plăcutul. Aceasta a fost invitată în cadrul unui eveniment ce promovează frumusețea, eveniment ce a avut loc la munte.

Pentru a nu se bucura singură de zăpadă și de frumusețea locului, Deea a fost însoțită de iubitul său, Robert Drilea.

”De la 30 la 0 grade. Încă puțin și facem bradul”, a scris Deea Maxer, în secțiunea Instastory. Aceasta a postat mai multe videoclipuri de pe drum, peisajul alb fiind unul de poveste. Deea Maxer și Robert Drilea nu s-au putut abține și s-au oprit pentru a degusta bunătățile de sezon.

Vedeta s-a răsfățat cu langoș și vin fiert, Robert Drilea fiind cel care a condus tot drumul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer s-a reprofilat în afaceri

Vedeta s-a întors recent din Dubai, acolo unde a mers să promoveze mai multe proprietăți imobiliare. Aceasta s-a întâlnit cu mai mulți investitori și a învățat mai multe lucruri în ceea ce privește domeniul imobiliarelor de lux.

Mulți milionari au trecut de la statutul de turiști la cel de proprietari de locuințe în Dubai, influențați de nivelul înalt de trai, confortul și siguranța oferite de acest oraș. Având o evoluție profesională constantă, Deea Maxer a ales să exploreze oportunitățile din domeniul imobiliar din Emirate.

Citește și: Deea Maxer, afaceri în Dubai! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer, după divorț

Deea Maxer nu exclude posibilitatea de a-și achiziționa propria locuință în Dubai, dar înainte de acest moment, depune eforturi susținute pentru a-și îndeplini visul. Atunci când nu se află la birou sau la întâlniri cu dezvoltatori, vedeta explorează cele mai frumoase restaurante sau se plimbă pentru a admira Burj Khalifa.

" O altă zi la birou. Vom face cunoștință cu investitorii", a scris Deea Maxer într-un Instastory.

Vedeta a ținut la curent urmăritorii cu noul său proiect, beneficiind și de sprijinul deplin al iubitului său, Robert Drilea.

Deea este o femeie extrem de implicată în afacerile sale, trecând de la activități artistice precum cântat și dansat din buric, la promovarea produselor de înfrumusețare și make-up, și în prezent, lucrând în domeniul imobiliar. Artista s-a făcut cunoscută publicului prin performanțele sale muzicale, dar și prin prezența activă pe rețelele de socializare, unde menține o legătură constantă cu urmăritorii săi.