Încă un accident mortal în România! Două mașini s-au ciocnit. Sunt șase adulți, trei minori răniți și o persoană decedată

Author: Lavinia Medrea

În Constanța, două mașini s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a soldat cu nouă persoane rănite și una decedată

Accident cumplit în Constanța. În urma coliziunii frontale dintre două mașini, nouă persoane au fost rănite iar una a decedat. Printre aceștia se aflau și trei minori. Tragedia a avut loc pe DN3, la ieșirea din Băneasa spre Ostrov, relatează Realitatea.

Accident mortal în Constanța. Nouă persoane rănite și una decedată

Un accident teribil a avut loc în Constanța, după ce șoferul unui autoturism nu a ținut cont de viteza maximă admisă pe șoseaua umedă și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, care

venea din sens opus.

La locul faptei au intervenit salvatorii cu mai multe autospeciale, descarcerarea, echipaje SMURD și SAJ, dar și un elicopter SMURD.

Accidentul dintre cele două mașini s-a soldat cu zece victime. Nouă persoane au fost rănite, iar una a decedat. Printre aceștia se aflau și trei minori.

Citeste si: Tragedie într-un aeroport! O femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce i s-a agățat părul în banda de transport a bagajelor din avion. Cum a fost posibil

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Echipajul medical i-a acordat unei femei grav rănite, aflate în stop cardio-respirator, prim-ajutorul de urgență, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic în afară de a se declara decesul femeii.

„Smurd Cernavodă a transportat la spital doi minori cu un adult (conștienți), Smurd Medgidia – doi adulți (conștienți), Elicopter Smurd – un minor (conștient). Celelalte 3 persoane adulte (conștiente), transportate la spital cu 3 ambulante SAJ”, a transmis ISU Constanța.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

O mașină s-a răsturnat 30 de metri într-o prăpastie, în Harghita

În urmă cu două zile, o mașină s-a răsturnat în prăpastie pe DN 13 A, între localităţile Lupeni şi Corund, vârful Calonda. Șoferul autoturismului a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit în jur de 30 de metri într-o prăpastie.

La locul accidentului s-au sesizat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar şi două echipaje SAJ. Au intervenit, de asemenea, şi salvamontiştii.

Citeste si: Fost primar din Mehedinți, găsit împușcat, pe scaunul din bucătărie. Acesta zăcea de două zile, iar descoperirea macabră a fost făcută de cumnatul său

„Sunt 5 persoane implicate, neîncarcerate, din care 4 sunt rănite, conştiente. O victimă a fost preluată de echipajul SMURD, una de echipajul SAJ Corund şi 2 de SAJ Odorheiu Secuiesc. Cele 4 victime vor fi transportate la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis ISU Harghita.