Încă un caz asemănător cu cel în care a murit Raisa! Un băiat a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției, în Bacău!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 feb 2022, 22:18

Un baiat a fost accidentat pe trecerea de pietoni in Bacau de masina Politiei

Sursa: antena3.ro

Un accident asemnator cu cel în care Raia și-a pierdut viața s-a petrecut în Bacău, unde un băiat a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliției.

Un accident cutremurător a avut loc astăzi, în Bacău, în apropierea Gării orașului, unde un băiat, în vârstă de 16 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție, așa cum s-a întâmplat cu aproape două luni în urmă în București în cazul Raisei, fetiță care și-a pierdut viață în același mod.

Încă un caz asemnator cu cel în care a murit Raisa! Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției

Din primele informații, copilul ar fi fost lovit de o mașină de Poliție, pe trecerea de pietoni, în zona Gării din Bacău, iar la scurt timp acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat de urgență la Spitalul de Urgență Bacău, pentru a i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni refuză să facă testul poligraf! Ce spune Adrian Cuculis, avocatul familiei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"La dată de 17 februarie a.c., în jurul orei 14.20, o autospecială de poliție condusă de un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția de mers, stradă Constantin Ene către stradă Mioriței, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj rutier, a acroșat un pieton, de 16 ani, din comună Racova, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă. Din impact, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.


Atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Bacău, potrivit antena3.ro

Accidentul din Bacău a venit la doar două luni după înfiorătorul accident petrecut în București, atunci când o fetiță în vârstă de 11 ani a fost lovită tot pe trecerea de pietoni de o mașină a poliție și a decedat.

Citeste si: Martorul-cheie din dosarul morţii Raisei a şters imaginile care puteau rezolva cazul. Reacţia tatălui Raisei: "Cred că există o presiune de undeva"