Inca un club s-a inchis! "La redeschidere, fumatul va fi interzis"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:42

Decizia a fost motivata de tragedia din clubul Colectiv, din Capitala.

Incendiul din clubul Colectiv, soldat cu 32 de morţi şi 150 de răpniţi grav, i-a determinat pe proprietarii clubului Koshin din Ploieşti să suspende activitatea localululi până când vor fi siguri că sunt îndeplinite condiţiile legale privind securitatea clienţilor.

"Dragi prieteni,
Cel mai popular club din Ploiesti, KOSHIN GLAM CLUB, isi suspenda activitatea in perioada urmatoare si va solicita un audit cu privire la siguranta consumatorilor si nu numai.

In aceasta perioada se vor aduce modificari incat sa se alinieze la standardele EUROPENE iar dupa redeschidere, in Clubul Koshin, FUMATUL VA FI INTERZIS! Speram ca si celelalte cluburi sa interzica fumatul si sa nu mai astepte o lege in acest sens. Va multumim pentru intelegere si suport!", au scris reprezentantii clubului, pe Facebook.

Sursa: observatorulph.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.