Încă un cuplu de actori celebri din Turcia, la un pas de despărțire! Superba actriță Pınar Deniz și carismaticul ei iubit au pus capăt relației lor?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2022, 19:14
pinar deniz Foto(4)
Pinar Deniz, o actrita celebra
Sursa: gecce.com.tr

Doi actori frumoși și celebri se pare că au pus capăt poveștii lor de iubire, în ciuda faptului că se gândeau la căsătorie și la copii.

Veștile triste nu mai contenesc în Turcia! Încă un zvon teribil a fost lansat de presa turcă în această seară, potrivit căruia se pare că renumiții actori Pınar Deniz și Yiğit Kirazcı ar fi decis să pună punct relației lor de iubire. Indragitii actori nu au confirmat încă vestea însă ceea ce i-ar fi dat de gol este faptul că nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, semn că ceva se petrece între ei.

Superbă actrița Pınar Deniz și carismaticul Yiğit Kirazcı au pus capăt relației lor deși se gândeau la căsătorie!

Frumoasa actrița Pınar Deniz este cunoscută publicului din România din distribuția serialului fenomen Patria mea ești tu, în care a interpretat rolul Yildiz, alături de marii actori Halit Ergenc și Berguzar Korel.

Citeste si: Doi actori tineri si frumosi fac furori pe micile ecrane in Turcia! Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu au fost suprinsi impreuna si in afara platourilor de filmare!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În toamna anului trecut, celebra actrița Pınar Deniz (în vârstă de 28 de ani), și-a petrecut ziua de naștere alături de iubitul ei, actorul Yiğit Kirazcı (în vârstă de 38 de ani) și păreau extrem de fericiți și împliniți. Mai mult decât atât, actorul i-a transmis atunci frumoase sale iubite un mesaj sugestiv: „La mulți ani bebeluș”, semn că cei doi își doreau și se gândeau deja la o posibilă căsătorie și la copilași, însă în același timp, mesajul respectiv sublinia și faptul că Pînar este cu zece ani mai mică decât iubitul ei.

De curând, presă din Turcia a lansat tristul zvon conform căruia cei doi actori ar fi decis să pună capăt relației lor de dragoste. Poate chiar diferența de zece ani dintre ei să fi dus la separarea lor. Rămâne de văzut însă dacă între timp cei doi actori vor confirmă despărțirea sau vor ajunge să mai dea o șansă iubirii lor.

Citeste si: Veste tristă din Istanbul! Celebra actriță Pinar Deniz, din serialul Patria mea ești tu, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea sa în prezent!