Inca un cuplu este pe cale sa plece din casa Puterea dragostei? "Vreti sa plecati? Este treaba voastra!" Urmariti o editie incendiara, marti, 9 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2021, 19:52
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(5)
Cristina Mihaela, reactioneaza dur la adresa concurentilor!

Cristina Mihaela este deranjata de reactiile bizare ale unor concurenti si lanseaza un avertisment. Aflati in editia de marti ce se va intampla!

Dupa o Gala plina de surprize, in care niciun concurent nu a fost eliminat din casa Puterea dragostei, saptamana a inceput in acelasi registru, cu multe momente surprinzatoare.
Mai intai un nou concurent, pe nume Manu a pasit in casa iubirii, dornic sa isi gaseasca jumatatea si a facut furori printre fetele din casa. Si tot in prima zi a saptamanii si-a facut aparitia in casa Puterea dragostei si o noua concurenta, Rossemarry, o tanara mulatra, ca o pata de culoare, care i-a pus pe jar pe baieti cu alura sa exotica.

In ciuda intrarii in casa Puterea dragostei a noilor concurenti, tensiuni nu se vor stinge, astfel ca de marti certurile revin la loc de cinste si ies la iveala detalii ce vor declansa mari scandaluri atat in casa fetelor cat si in casa baietilor.

Codrut, reactie nervoasa fara precendent din cauza geloziei! Tanarul isi doreste sa paraseasca emisiunea alaturi de Alexandra?

Editia de marti, 9 martie 2021, se anunta una tensionata si presarata cu multe certuri, deoarece multi concurenti rabufnesc din cauza geloziei si declanseaza certuri aprige si chiar scandaluri de proportii.

Are loc un schimb de replici acide intre Alexandra si Manu, noul concurent, care din spusele tinerei se pare ca ar fi venit cu lectiile invatate de acasa, pornit sa le faca rau atat ei si lui Codrut, cat si Adrianei.

Codrut nu suporta sa isi vada iubita suparata si jignita de Manu si are o reactie nervoasa neasteptata in casa baietilor. Acesta arunca un scaun in mijlocul platoului spre uluirea tuturor, chiar in timp ce Alexandra purta un dialog cu prezentatoarea emisiunii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Moment in care Cristina Mihaela se infurie teribil pe Codrut si ii cere raspicat sa paraseasca platoul de urgenta din cauza rabufnirii sale necontrolate. Mai mult decat atat, Cristina Mihaela ii atrage atentia Alexandrei ca iubitul ei, Codrut are un comportament bizar in ultima vreme si a afirmat ca daca ar fi sa plece din emisiune ar pleca impreuna. Astfel aceasta ii spune Alexandrei ca pot pleca daca asta isi doresc.


"Ameninta non-stop, avertizeaza ca pleaca el si te ia si pe tine! Vreti sa plecati? Este treaba voastra!", a spus Cristina Mihaela.

Pe de alta parte, Alexandra pare uluita de reactia Cristinei Mihaela, asta pentru ca tanara nu isi doreste sa plece din casa Puterea dragostei si nu agreeaza comportamentul iubitului ei, Codrut. Ramane de vazut daca in cele din urma Alexandra si Codrut vor decide sa plece impreuna din cadrul emisiunii sau vor mai ramane in continuare si vor lupta sa castige competitia! Aflati ce se va intampla intr-o noua editie

incendiara "Puterea dragostei", marti, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 8 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrada și Cazi, oficial un CUPLU! Concurenții se bat din nou!

Citeste si: Surpriză de proporții la Puterea Dragostei, 6 concurenți propuși spre eliminare. Cine va părăsi competiția, dar și cine va fi noul lider al casei

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.