Inca un MIT SPULBERAT: S-a demonstrat ca painea este VITALA in dieta zilnica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 20:25

Oamenii de stiinta au distrus mitul care a persistat timp de 20 de ani cum ca painea este responsabila pentru oboseala, dureri de stomac, varsaturi sau dureri de cap.

De la feliile cu unt, pana la cele pentru sandwich, painea facea parte din dieta oamenilor pana de curand. Insa in ultimii ani, ea a devenit un aliment tot mai des evitat de oameni.

Acum, insa nutritionistii sunt de parere ca painea trebuie sa faca parte din alimentatia zilnica a oamenilor. Ei au demonstrat ca nu au crescut nici alergiile la faina din cauza consumului de paine.

Dr.
Aine O'Connor a tinut sa precizeze ca in ciuda consumului redus de paine, criza in ce priveste obezitatea in Marea Britanie se inrautateste. Painea a devenit un aliment hulit din cauza reclamelor si campaniilor negative care au aparut pe TV.

Cei care sunt avizati in domeniul Sanatatii ar trebui sa informeze publicul si sa spuna ca painea este o importanta sursa de nutritie. Multi dau vina pe alergenii din faina si de aceea nu mai consuma painea insa s-a dovedit ca acest mit este nefondat.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.