„Încă un motiv de despărțire din partea mea”. Robi și Virginia sunt la un pas să-și spună „adio”! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de vineri, 22 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi și Virginia vor ajunge într-un mare impas.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia și Robi vor ajunge într-un punct sensibil al relației lor.

Robi și Virginia sunt la un pas să-și spună „adio”

În episodul de mâine, 22 martie 2024, Patrick și Virginia vor fi surprinși simțindu-se bine împreună, Robi va vedea imagini cu partenera lui care va râde la glumele făcute de alt bărbat, lucru care îl va deranja și îl va face să arunce cuvinte grele.

Citește și: Bat clopote de nuntă în „Casa iubirii”! Doi foști concurenți au plecat împreună la Paris: „Îmi era dor...”

„Încă un motiv de despărțire din partea mea. Asta voiai să auzi, nu?”, va spune Robi.

Ținând cont de faptul că și Robi se simte des bine în preajma Juliei și dă semne că se înțelege foarte bine cu ea, Virginia îi va da o replică la deranjul vizavi de interacțiunea ei cu Patrick.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, despre căsătoria cu Ionuț: ,,Este ceva serios”. Cum și-ar dori fosta concurentă să fie cerută de iubitul ei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Așa cum și tu ai râs cu alte fete, nu înseamnă că ai ceva pentru ele, da? A venit Patrick, a făcut niște glume cât timp a stat pe canapea, după a zis că vrea să vorbească cu mine, am vorbit, au fost niște glume la care am râs și atât”, va declara Virginia. 

Andreea Mantea îl va întreba pe Robi de ce consideră că mai are un motiv în plus de despărțire, iar concurentul va explica faptul că, cu siguranță, Virginia crede că el caută scuze pentru a scăpa

de ea.

„Pentru că mi s-a părut că asta așteaptă. Asta deduc eu, că găsesc motive ca să mă despart de ea. Eu sunt convins că asta crede, că bag motive”, va declara Robi.

Cosmin îi pune marea întrebare Ștefaniei

Tot în episodul de mâine, Ștefania și Cosmin vor avea parte de primul lor date de noapte în care se vor putea bucura de mai mult timp unul lângă celălalt.

Cosmin va profita de această ocazie minunată și o va întreba pe Ștefania dacă vrea să fie iubita lui, întrebare la care Ștefania nu va putea decât să răspundă cu „da” și să se bucure la culme.

Ce se întâmplă mai departe aflați vineri, 22 martie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!