Incaierare de zile mari la Survivor Romania 2021 intre Jador si Starlin! Ce s-a intamplat intre cei doi dupa jocul de Imunitate

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 feb 2021, 12:24
Jador si Starlin, rafuiala la Survivor Romania 2021

Protagonistii unei noi rabufniri la Survivor Romania 2021 sunt Starlin si Jador care mai aveau putin si se luau la bataie in editia de astazi de la ora 20:00.

Duel de zile mari pe apa in jocul de Imunitate din aceasta seara de la Survivor Romania 2021 intre Razboinci si Faimosi. Fiind seara jocului de Imunitate in care concurentii se lupta pana la epuizare pentru a nu-si pierde un coechipier in faza eliminarii, tensiunea isi spune cuvantul, iar de cele mai multe ori, exista conflicte aprige intre cei mai duri dintre competitori.

Razboi la Survivor Romania 2021 intre Starlin si Jador

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Daca seara trecuta telespectatorii au fost martorii unui duel de zile mai intre Musty si Alin Salajean si zilele trecute intre Sebastian Chitosca si Starlin, de data aceasta, tot Starlin este in centrul atentiei, insa Jador este Faimosul care l-a luat in vizor si care desi pare o gluma, cantaretul l-a aruncat in apa ca un semn al razboiului dintre cei doi.

Toti concurentii aflati pe margine au putut vedea reactia dintre cei doi luptatori si declaratiile de razboi pe care si le-au facut. Insa, se pare ca si Jador l-a provocat pe Starlin deoarece telespectatorii au putut vedea aseara cat l-a sicanat pe Razboinic dupa jocul de recompensa in care Faimosii i-au batut pe Razboinci cu scorul de 10-2.

Conflict de proportii intre Faimosi la Survivor Romania 2021

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa editia incendiara de aseara in care Marilena si Alexandra Stan isi iau ramas bun de la coechipieri, au aparut noi alte situatii tensionate intre concurenti rezultand si o decizie de ultima ora pe care Daniel Pavel o face la sfarsitul consiliului de nominalizare in aceasta seara. Insa, inainte de anuntul pe care Daniel il considera neplacut, noi evenimente au avut loc atat in tabara Faimosilor. Astfel, Morosanu ii acuza pe Zannidache si pe Sebastian ca sunt capul rautatilor in echipa Faimosilor :"Eu sunt un om realizat, tu esti un nimeni", i-a reprosat Moro lui Sebastian."Sebastian

este un om foarte periculos...a conchis, Morosanu.

In aceasta seara, de la ora 20:00 urmeaza o noua editie incendiara Survivor Romania 2021 in care adrenalina si suspansul ii vot tine cu sufletul la gura pe telespectatorii competitiei.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.