Incaltamintea cea mai in voga pentru mirese! Ai purta asa ceva la nunta ta?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 12:55

Mirese, fiti pe faza! Daca in noaptea nuntii vreti ceva special, iesit din tipare, dar care sa fie si in ton cu moda, s-a gasit solutia perfecta si in ton cu marele eveniment.

 Deja mai multe mirese au spart gheata si au mers in fata altarului in adidas sau tenesi, asa ca nu e de mirare daca ar opta pentru o pereche de UGG, special facute pentru nunta.

Incaltamintea australiana facut a din piele de oaie, este noul trend in randul mireselor. Fabrica australiana a lansat deja linia pentru mirese si sunt deja in magazine pregatite pentru miresele care vor sa fie comode la nunta.


Ele sunt albe si stilizate cu un nasture din cristale Swarovski. Iar cele care vor sa li se vada pedichiura pot opta pentru papuceii din acelasi material. In ciuda faptului ca sunt foarte comode, ati purta asa ceva la propria nunta?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.