Incendiar! Simona Halep si iubitul: cine este cel care i-a cucerit inima campioanei de la Wimbledon

Author: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 00:15

Proaspăta campioană de la Wimbledon ar avea mai multe de sărbătorit decât performanţele din sport.

Simona Halep ar fi la începutul unei frumoase relaţii cu un om de afaceri din România.

După victoria fabuloasă de la Wimbledon, Simona Halep se bucură acum de o binemeritată vacanţă acasă, în România. La doar câteva ore după ce a ajuns în Bucureşti, Simona s-a relaxat la un restaurant de lux din Capitală împreună cu noul său iubit, un milionar de origine aromână, potrivit ProSport. Acolo, Simona şi afaceristul misterios erau aşteptaţi de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, şi de soţia acestuia.

Pe terasă, Simona Halep nu s-a aşezat lângă afaceristul misterios, în vârstă de 40 de ani, ci lângă managerul ei de comunicare.

Au ales o masă retrasă şi, pentru a avea intimitate, s-a poziţionat cu spatele la intrare, probabil ca să nu fie uşor recunoscută. Au urmat câteva clipe de relaxare, de care sportiva noastră s-a bucurat din plin. La plecare, Simona Halep şi noul său iubit au revenit în Complexul Rezidenţial Stejarii.

Bărbatul cu care Simona ar fi acum într-o relaţie se numeşte Toni Iuruc. El are mai multe afaceri în România, deţinând nu mai putin de şase firme, potrivit Cancan.

Agenţia AdVenture, înfiinţată de Toni Iuruc în 2002, s-a ocupat de campania lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei din 2008. Potrivit paginademedia.ro, în portofoliul agenției de publicitate se regăsesc clienți precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu și producătorul de lapte Lactag.

sursa: capital.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Incredibil, dar adevarat! Ce a putut sa faca acest caine a impresionat toata LUMEA

Citeste si: Instagram nu mai are like-urile. Lovitura grea pentru fanii retelei

Citeste si: Sedinta CIA despre MOARTEA lui Ceausescu Nicolae. Cu 3 ani si 3 zile INAINTE de executie, la Washington s-a discutat soarta noastra

 

 

Taguri: