Incendiu de amploare la Therme București. 12 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 mar 2023, 00:10

Incendiu de amploare la Therme București. 12 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului

Sursa: Stirileprotv.ro

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu câteva momente la un depozit al Therme București, potrivit stirileprotv.ro.

Incendiu se manifestă pe o suprafață de 500-600 de metri. Focul a fost localizat și se lucrează la lichidare acestuia.

UPDATE:  Therme București a oferit prima reacție la scurt timp după izbucnirea focului, afirmând că incendiul se află în afara complexului.

„Astăzi, 19 iunie 2022 iunie 2021, în jurul orei 16.00, a fost observată o emisie de fum provenind de la o anexă a depozitelor Therme Bucureşti, situate în afară complexului şi la o distanţă considerabilă.

Echipele serviciului extern şi privat de pompieri ai Therme Bucureşti au intervenit prompt şi imediat pentru izolarea şi limitarea răspândirii incendiului, până la sosirea echipajelor de Autospeciale ISU. Acestea au sosit în timp record la faţa locului, acţionând cu autospeciale cu apă şi spumă. În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează la stingerea acestuia. Menţionăm că intervenţia se află la o distanata considerabilă de facilităţile Theme Bucureşti şi este amplasat în afara complexului.
În niciun moment nu a existat un pericol de propagare a incendiului asupra complexului Therme sau de perturbare a activităţii în cadrul centrului”
,
conform Therme București, potrivit aceleiași surse.

Incendiu de amploare la Therme București

În hala care a luat foc sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice. Există pericolul ca focul să se răspândească la o altă hală din apropiere, care se află la o distanță de 6 metri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină pentru descarcerare si un echipaj SMURD.

Până la acest moment, nu au fost raportate victime, mai notează sursa citată.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în această după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov.

Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD”, anunță ISU B-IF.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.