Incendiu de proporții la o casă din Eforie Nord! Un tânăr a murit, iar alte trei persoane, grav rănite

Author: Alina Petre
Actualizat: 14 iul 2023, 00:05

Incendiu la o casă din Eforie Nord

Un incendiu violent a izbucnit joi seară la o casă din Eforie Nord. Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

Tragedia s-a produs joi seara, în Eforie Nord. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce o casă a luat foc. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Citeste si: Incendiu pe Centura de Nord a municipiului Craiova! Un camion a ars ca o torță| Video

Un tânăr a murit, iar alte trei persoane, grav rănite

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pomperii au fost anunţaţi, joi seara, de producerea unui incendiu la o casă în Eforie Nord. Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În urma incendiului au rezultat patru victime.

”Un bărbat este carbonizat. Alţi doi bărbaţi cu vârsta de 53, respectiv 65 de ani au arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Femeia in vârstă de 80 de ani prezintă arsuri de căi aeriene”, a transmis ISU Dobrogea.

Cele trei persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Incendiu puternic pe Șoseaua Nordului, în Capitală

Un incendiu violent izbucnit într-un bloc dintr-o zonă rezidențială adiacentă Șoselei Nordului din București a creat panică, marți seară. Flăcările au cuprins acoperișul unei penthouse și a existat riscul extinderii la clădiri învecinate.

Un incendiu de proporții s-a produs marți seară pe Șoseaua Nordului din Capitală. Potrivit ISU, flăcările au izbucnit pe acoperișul unei penthouse.

Purtătorul de cuvânt al ISU București Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au intrat în clădirea care arde, fostul hotel Perspepolis si au urcat până la penthouse-ul de la ultimul etaj, dar nu au descoperit persoane.

Incendiu s-a produs la fostul Hotel Persepolis, transformat ulterior în bloc de locuințe.

Pentru stingerea incendiului acţionează 20 de autospeciale de stingere, 4 autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi una SMURD, precizează sursa citată.

Citeste si: Incendiu puternic pe Șoseaua Nordului, în București! Acoperișul unui apartament a luat foc

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.