Incendiu de proporții mari la o mănăstire din România! În ce județ a izbucnit focul

Author: Lavinia Medrea

Un incendiu grav a avut loc la o mănăstire din România astăzi. Iată cum a izbucnit focul și unde a avut loc incidentul.

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, duminică, la o anexă a unei mănăstiri din judeţul Argeş, unde erau păstrate lemne de foc, paleţi şi cărbuni. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările masive.

Incendiu la o mănăstire din județul Argeș. A luat foc o anexă

În această dimineață, pompierii au fost chemați de urgență pentru a interveni să intervină în cazul unui foc care a pornit la o anexă a unei mănăstiri din localitatea Râncăciov, Călineşti, județul Argeș, relatează Realitatea.


 
„Flăcările s-au manifestat generalizat la anexa de aproximativ 600 mp, unde era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (lemne de foc, peleţi şi cărbune). Concomitent cu liniile de stingere de la autospeciale, pompierii au acţionat şi cu două motopompe alimentate din două lacuri. Incendiul nu s-a extins la vecinătăţi şi nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD”, a declarat ISU Argeş.

Citeste si: Incident cu răniți în județul Prahova! Un recipient de carburant a ars, iar flăcările au ajuns la o mașină din apropiere

Potrivit sursei menționate anterior, în continuare pompierii se străduiesc să stingă flăcările de la mănăstire. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La locul incidentului au intervenit cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, sub comanda locţiitorului comandantului de la Detaşamentul Mioveni.


 
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni de natură electrică, la sistemul de electricitate al mănăstirii.

Incendiu lângă Biblioteca Centrală Universitară din Capitală. Un bărbat a murit

În urmă cu câteva săptămâni, un incendiu a izbucnit pe strada CA Rosetti. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a decedat, era angajat al unei firme de furnizare a energiei electrice și lucra într-un canal tehnologic, atunci când flăcările au luat amploare.

La locul incidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere și trei echipaje SMURD din cadrul Detașamentul Mihai Vodă.

Citeste si: Un tren cu 48 de pasageri a fost cuprins de flăcări- Călătorii au sărit pe geam pentru a se salva- Cel puțin 20 de răniți- Video

„Un bărbat care efectua lucrări la sistemul electric dintr-un canal tehnologic, aflat pe strada Rosetti din București, a fost surprins de un incendiu puternic.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul ”Mihai Vodă” cu două autospeciale de stingere și 3 ambulanțe SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, pentru Realitatea Plus.

 

Taguri: