Incendiu semnificativ pe Calea Giulești din București. Ard mai multe vagoane de tren

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 dec 2022, 22:50

Incendiu semnificativ pe Calea Giulești din București

Sursa: Antena3.ro

Un incendiu a izbucnit în această seară pe Calea Giulești din Capitală la 12 vagoane dezafectate, garate în triaj. Nu au fost raportate victime.

Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, pompierii intervin pe Calea Giulești pentru stingerea unui incendiu care se manifesta în zona de triaj, la două garnituri de tren aflate una lângă cealaltă. În total, focul a cuprins 12 vagoane dezafectate. La fața locului intervin 15 autospeciale. Nu au fost raportate victime. Există riscul ca flăcările să se extindă, potrivit biziday.ro

Incendiu de mare anvergură în Capitală. Focul a cuprins 12 vagoane dezafectate 

 Din primele informații de la fața locului, incendiul se manifesta în zona de triaj, la două garnituri de tren aflate una lângă cealaltă. La faţa locului intervin 15 autospeciale, potrivit antena3.ro

Citește și: O familie a rămas fără case de Crăciun, după ce au ars din temelii. Opt persoane nu mai au unde să doarmă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări pe autostrada A1

Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări și a ars în totalitate în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A1, în Arad. Incendiul a avut loc pe sensul de mers Timișoara- Nădlac.

Pompierii militari din Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru a opri incendiul izbucnit la km 535.