Incendiu violent într-un bloc din Cluj - Toți locatarii, evacuați

Author: Alina Petre
Actualizat: 11 iul 2022, 15:26

Incendiu puternic la un bloc din Cluj

Sursa: ISU

Un incendiu violent a izbucnit luni într-un bloc din Cluj-Napoca. Din fericire, toți locatarii s-au evacuat la timp.

Un incendiu violent a izbucnit luni după-amiază într-un bloc din Clujhttps://www.kanald.ro/explozie-intr-un-bloc-din-deva-dupa-o-acumulare-de-gaze-o-fetita-de-1-an-si-mama-sa-grav-ranite-20235709.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe obiecte de mobilier dintr-o cameră a unui apartament, situat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe de pe strada Luis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, pentru a stinge focut s-au folosit o autospecială, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Casa scării a fost inundată cu fum, iar mai mulţi locatari s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie. Trei persoane au fost evacuate de la ultimul etaj al blocului cu ajutorul autoscării pompierilor.

Potrivit sursei citate, echipajul SMURD a consultat trei persoane care prezentau afecţiuni uşoare, fără a fi transportate la spital.

Citeste si: Incendiu violent la o pensiune, în Vâlcea: 20 de persoane, evacuate. Care a fost cauza

Explozie într-un bloc din Deva, după o acumulare de gaze- o fetiță de 1 an și mama sa, grav rănite

Amintim că, vineri, 8 iulie, a avut loc o explozie, într-un bloc de locuințe din Deva, în urma deflagrației o fetiță de 1 an și 3 luni și mama sa au fost rănite.

O fetiță de 1 an şi 3 luni şi mama sa, în vârstă de 27 de ani, au fost rănite în urma unei explozii produse în urma unei acumulări de gaze într-un bloc de locuinţe din Deva.

Nu a fost necesară evacuarea imobilului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Explozia s-a produs la un apartament de la etajul 9. Atât mama, cât şi copilul au suferit arsuri.

”Ambele victime sunt conştiente, cooperante, dar în stare de şoc. Primesc îngrijiri medicale. Copilul minor este o fetiţă de 1 an şi 3 luni ce prezintă arsuri minore la nivelul feţei.

Mama este rănită, având arsuri în urma exploziei. Explozia nu a fost urmată de incendiu si s-a produs ca urmare a unei acumulari de gaze in bucătăria imobilului”, a declarat ISU Hunedoara.

Femeia de 27 de ani, victimă a exploziei produsă vineri dimineaţa într-un apartament din municipiul Hunedoara, prezintă arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, fiind internată la spitalul din localitate, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Citeste si: Incendiu de amploare la Therme București. 12 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului

 

 

 

Taguri: