Incendiu violent într-un hotel din Eforie Sud. 80 de turiști au fost evacuati în miez de noapte

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 aug 2022, 06:15
Incendiu violent într-un hotel din Eforie Sud
Sursa: PixaBay

Un incendiu violent a avut loc în seara de luni spre marți într-un hotel de la litoral unde erau cazate peste 80 de persoane. Un turist a fost intoxicat cu fum, iar alte 16 persoane au fost evacuate de pe acoperișul hotelului.

Un incendiu violent a avut loc într-un hotel de la litoral, în noaptea de luni spre marți, unde erau cazate peste 80 de persoane. Pompierii s-au fost mobilizat și au intervenit de urgență în cazul unui incendiu violent la un hotel din Eforie Sud, provocat în jurul orei 04:00. Un turist s-a intoxicat cu fum, iar alte 16 persoane, dintre care patru copii și un sugar, au fost evacuate de pe acoperișul clădirii.

Un incendiu violent a avut loc la un hotel din Eforie Sud

Citeste si: BREAKING NEWS! Incendiu în Parcul IOR din Capitală

„La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean, în total 40 de pompieri. La momentul respectiv în hotel se aflau 83 de persoane (79 turişti, patrunangajaţi ai hotelului), dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuaţi de către echipajele de la faţa locului.

Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulţi, patru copii, un sugar) au fost coborâte de pe acoperişul hotelului”
, a fost anunțul făcut de ISU Constanţa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC în România: Un avion s-a PRĂBUȘIT lângă București! Sunt mai multe victime

Incendiul s-a soldat cu o singură victimă, un om care a fost intoxicat cu fum și care a fost dus la spital.

Persoana era conștientă și răspundea tuturor manevrelor.

Pompierii au reușit să stingă focul în jurul orei 05:00. Posibila sursă care a provocat incendiul violent a fost o defecțiune la boilerul care se afla în camera tehnică al hotelului din Eforie Sud.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.