Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Autor: Diana Bostan

Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea

Sursa: ISU Tulcea

Un incendiu de proporții a izbucnit luni, 29 iulie, la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Incendiul violent a izbucnit la nivelul acoperișului clădirii, forțând activarea Planului Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația de urgență. Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate.

Citește și: Incendiu violent pe balconul unui bloc din Cluj! Locatarii au sunat disperați la 112

Incendiu de proporții la un azil de bătrâni din Tulcea

Potrivit Antena3CNN, imediat după alertă, echipele de intervenție au fost mobilizate rapid.

La fața locului au sosit trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, alături de o ambulanță SMURD și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Citește și: Arde platforma Oltchim! Pompierii se luptă chiar în aceste momente cu incendiul violent

În plus, pentru a sprijini operațiunile de salvare, s-au deplasat și echipe suplimentare din județele vecine, inclusiv două mașini de stingere și două ambulanțe SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța și Buzău.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului Tulcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ.”, a transmis ISU Tulcea.

40 de persoane au fost evacuate

Potrivit sursei menționate anterior, aproximativ 40 de persoane aflate în azil au fost evacuate în siguranță. Din acestea, 33 au fost relocate în centre de asistență socială din municipiu, în timp ce 7 persoane au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Citește și: Reacția lui Ciprian Marica după ce s-a zvonit că restaurantul lui ar fi luat foc: „Scurt și la obiect”. Ce s-a întâmplat de fapt

Conform celor mai recente informații de la ISU Tulcea, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, dar echipele de intervenție continuă să lucreze pentru lichidarea completă a incendiului și pentru asigurarea zonei. Misiunea rămâne în dinamică, iar autoritățile continuă să monitorizeze situația îndeaproape pentru a preveni orice alte incidente.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.