Incendiu VIOLENT la un complex rezidential din Capitala! Etajul 10 este complet distrus

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei.

Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

"Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos", au mai spus sursele citate.

Pompierii intervin la fata locului cu doua autoscari si cinci autospeciale cu apa si spuma, potrivit ISU Bucuresti.
Tot acolo se afla un echipaj de descarcerare si unul de prim-ajutor.

Blocul se afla in complexul rezidential Confort City, care apartine fratilor Robert si Ionut Negoita, de pe malul Dambovitei, spre iesirea catre soseaua de Centura.

Reprezentantii pompierilor au explicat ca in zona nu exista guri de apa suficiente, avand in vedere ca o autospeciala de pompieri foloseste 5.000 de litri pe minut.

Martorii la incendiu au mai relatat ca masinile pompierilor au avut dificultati sa ajunga la locul focului, din cauza unei bariere si a unei constructii care bloca accesul.


Reprezentantul dezvoltatorului care a construit blocul a declarat ca pe toate scarile imobilului respectiv sunt hidranti si ca nu isi explica problemele ce ar fi aparut la alimentarea cu apa a masinilor care intervin la incendiu.

Aceasta le-a spus proprietarilor apartamentelor cuprinse de flacari ca imobilul va intra in reparatii, iar ei vor fi cazati la hotel cat va fi necesar.

"Blocul va intra in reparatii.
Trebuie reparate apartamentele", a declarat reprezentantul dezvoltatorului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.