Incendiu violent la un spital COVID-19! Sunt cel puțin zece victime

Autor: Lavinia Medrea
Incendiu violent în Macedonia de Nord
Sursa: Captură Video Twitter

Incendiu violent la un spital COVID-19 din Macedonia de Nord. Zece persoane și-au pierdut viața

Incendiu violent la un spital COVID-19 din Macedonia de Nord! Flăcările au cuprins întreaga clădire și au omorât zece pacienți. Numărul de morți ar putea crește, pentru că incendiul s-a soldat și cu oameni răniți. 

Incendiul a izbucnit din cauza unei explozii care a avut loc în spitalul făcut special pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.

”Un accident teribil a avut loc la Tetovo care s-a soldat cu pierderea multor vieţi”, a transmis ministrul Sănătăţii, Venko Filipce, pe Twitter.

Incendiu violent la un spital COVID-19 din Macedonia de Nord! Zece persoane și-au pierdut viața

”Până în prezent zece persoane au fost confirmate decedate, dar acest număr ar putea creşte”, a declarat ministrul macedonean al Sănătăţii.

Citeste si: Bilanț coronavirus 9 septembrie 2021: CIFRE NEGRE! Crește numărul cazurilor noi, al deceselor și al pacienților internați la ATI!

Incendiul a avut loc la ora 21:00 a României și a fost stins total după 45 de minute de eforturi din partea pompierilor. 

Spitalul din Macedonia de Nord a fost construit special pentru tratarea pacienților care suferă de COVID-19.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Atenție părinți și elevi! S-au schimbat regulile pentru începerea şcolii. Ce elevi vor învăța în continuare în mediul online

Macedonia de Nord are o populație de două milioane de locuitori iar creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus nu întârzie să apară. Se înregăstrează aproximativ 30 de decese zilnic. Până în prezent, pandemia COVID-19 a provocat decesul a peste 6.100

de persoane în Macedonia de Nord.