Incendiu violent pe balconul unui bloc din Cluj! Locatarii au sunat disperați la 112

Autor: Laura Macovei

Un incendiu a izbucnit pe un balcon dintr-un apartament din Cluj

Sursa: Radio Cluj Facebook

Un incendiu puternic, cu un fum gros, a izbucnit duminică dimineață pe balconul unui aprtament dintr-un imobil din Cluj.

Locatarii blocului în care a izbucnit incendiul au trecut prin clipe de groază, după ce fumul devenea din ce în ce mai dens și periculos. Flăcările ameninţau să se extindă rapid şi la faţada clădirii.

Citește și: Arde platforma Oltchim! Pompierii se luptă chiar în aceste momente cu incendiul violent

Incendiu puternic la un apartament din Cluj

Potrivit ISU Cluj, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca.

Speriaţi de fumul gros şi negru de pe balcon, oamenii au sunat disperaţi la 112. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Pompierii din cadrul Detaşamentelor 2 şi 1 s-au deplasat imediat la fața locului cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări şi, preventiv, un echipaj SMURD. Pompierii au început imediat o luptă contra-cronometru pentru a împiedica extinderea focului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

„În momentul sosirii echipajelor operative, balconul apartamentului era cuprins în totalitate de flăcări, cu pericol de extindere la faţada blocului şi către interiorul apartamentului.

Pompierii au acţionat imediat pentru stingerea flăcărilor, astfel încât a fost împiedicată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical şi nu a fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor din bloc”, a transmis ISU Cluj, potrivit Observator.

Citește și: Reacția lui Ciprian Marica după ce s-a zvonit că restaurantul lui ar fi luat foc: „Scurt și la obiect”. Ce s-a întâmplat de fapt

Deocamdată nu se cunosc motivele de la care ar fi pornit incendiul. Autorităţile urmează să investigheze circumstanţele care au dus la izbucnirea focului pentru a preveni pe viitor astfel de situaţii.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.