Incendiu violent seara trecută în București! Trei persoane au ajuns la spital după ce flăcările s-au extins la mai multe locuințe învecinate

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 iul 2024, 10:18

Pompierii s-au confruntat cu un incendiu sever azi-noapte

Sursa: Facebook ISU București-Ilfov

În noaptea de marţi spre miercuri, un incendiu violent a izbucnit pe strada Voioşiei din Sectorul 2 al Capitalei și a afectat mai multe locuinţe învecinate.

Pompierii din Bucureşti au intervenit prompt pentru stingerea incendiului și au evacuat 26 de persoane, dintre care cinci au primit asistenţă medicală.

Citește și: Incendiu puternic la unul din cele mai mari mall-uri din București! Oamenii au fost evacuați de urgență

Incendiul, care se manifesta cu flacără violentă şi degajări mari de fum, a determinat intervenţia pompierilor de pe două străzi paralele: Voioşiei şi Tina Radu, din cauza distanţei foarte mici dintre gospodării.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe strada Voioşiei, sector 2, Bucureşti. Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări mari de fum la un grup de locuinţe învecinate.

Datorită distanţei foarte mici dintre proprietăţi dispozitivul de intervenţie a fost realizat circular de pe două străzi paralele: strada Voioşiei şi strada Tina Radu”,  au explicat reprezentanții ISU București-Ilfov, conform Digi24.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Incendiul s-a soldat cu mai multe victime

Dintre cei 26 de locatari evuacuați, trei dintre ei au fost transportați la spital, în timp ce două au refuzat să fie duse la o unitate medicală, conform sursei citate: „ Până în acest moment au fost asistate medical la faţa locului 5 persoane, 3 transportate la spital, 2 au refuzat transportul la spital. 26 de persoane au fost evacuate”.

La locul evenimentului au intervenit patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că intervenția rapidă a pompierilor a fost crucială pentru limitarea pagubelor și protejarea vieților omenești în această situaţie de urgenţă.

Citește și: Incendiu la centrala Cernavodă! Pompierii s-au confruntat cu degajări mari de fum, iar angajații au fost evacuați rapid

„La locul evenimentului rămân 4 autospeciale de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

Se lucrează, în continuare, la decopertare şi lichidarea ultimelor focare”,  au mai declarat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat miercuri dimineață, în jurul orei 7:00, de către echipajele de pompieri prezente la fața locului.