Incep concedierile la primaria Capitalei! Nicusor Dan: "Imi pastrez promisiunea, ii voi concedia"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 ian 2021, 22:05
Primarul general al Capitalei

Nicusor Dan a anuntat ca isi va pastra promisiunea si va incepe concedierile la primaria Capitalei. Ce strategie are pentru restul angajatilor.

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan a si anuntat ca va face primele concedieri la Primarie.

Dupa ce alegatorii l-au votat in 27 septembrie, ieri pe 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat, intr-o emisiune tv ca isi va pastra promisiunea despre concedieri.

Nicusor Dan anunta primele masuri pe care le va lua la intrarea in functie

" Da, o sa colaborez cu Vlad Voiculescu. Avem un parteneriat PNL- USR-Plus, iar Vlad Voiculescu este viceprimarul desemnat de Plus. Si da, imi pastrez promisiunea: ii voi concedia pe arhitectul sef si seful de la juridic din Primaria Capitalei", a spus Nicusor Dan.

Citeste si: Cine este si cum arata Nicusor Dan in tinerete? Noul primar general al Capitalei are o mare pasiune pentru matematica

Citeste si: Gabriela Firea, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor Dan

Prima masura pe care o va lua primarul ales al Capitalei va fi una simbolica, dar de impact si Nicusor Dan a spus ca o va lua imediat cum va fi instalat in functie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Demiterea directorului Directiei Juridice (n.r. va fi prima masura). Bineinteles ca, in prima zi, trebuie sa incepi sa ai acea situatie financiara, pentru ca te vei trezi ca n-au oamenii bani sa isi ia salariile, da, ca nu mai sunt bani in conturi. Tu, ca sef de institutie, trebuie sa te asiguri de functionarea financiara a institutiei. Trebuie sa evaluam, pentru ca avem aceasta oportunitate extraordinara de fonduri europene, sa vedem cat de bun este compartimentul pentru fonduri europene.

Inteleg ca sunt niste specialisti acolo", a declarat Nicusor Dan intr-o emisiune la B1 TV.

Ce ii asteapta pe ceilalti angajati de la Primarie?

In ceea ce ii priveste pe restul angajatilor, Nicusor Dan a anuntat ca are deja o strategie de evaluare a eficientei acestora. "Vreau sa spun foarte direct ca o sa fie evaluate si compartimentele din Primarie si administratiile din subordine.

Exista in Primaria Capitalei oameni competenti, care fara indoiala isi vor pastra locul de munca, exista oameni care in urma procesului de restrucuturare nu vor mai ramane acolo", a mai declarat Nicusor Dan.

O alta masura pe care Nicusor Dan o va lua imediat ce va intra in functie este ca nu va mai colabora cu companiile municipale." Nu vad vreuna care sa aiba vreo sansa sa ramana(...)

care e de fapt urmasa RADET-ului si care nu poate sa dispara pentru ca furnizeaza caldura", a mai declarat Nicusor Dan in emisiunea TV.

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Rezultate finale in Bucuresti si restul judetelor. Date oficiale BEC ora 10:00: se micsoreaza distanta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Citeste si: Nicusor Dan, primele declaratii dupa ce a castigat COVARSITOR Primaria Capitalei: ''Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceaușescu''