Incep luptele individuale pe traseele din Republica Dominicana; Andrei Ciobanu, eliminat din competitie

Autor: O.P.
video Foto(4)

Sambata seara, Kanal D pe primul loc cu "Survivor Romania", la nivel National

Andrei Ciobanu a fost eliminat din competitia “Survivor Romania”, dupa ce Razboinicii au pierdut meciul la cea mai mare diferenta de cand a inceput emisiunea.  Cei patru faimosi, Elena, Emy Alupei, Cezar si Ghita, au castigat la un scor devastator pentru adversari, 10-1, bucurandu-se de liniste in tabara lor, dar si de recompensa fabuloasa: o seara intr-un resort de lux, cu cina si rasfat incluse.

In echipa albastra, urmatorul vizat pentru eliminare a fost Iancu, care s-a alaturat lui Andrei.

Acesta a venit cu propunerea sa mearga in fata publicului cei trei barbati ramasi in echipa, insa s-a lovit de refuzul vehement al celor doua fete ramase in competitie, Lola si Emanuela, dar si de reticenta lui Emanuel.

In urma clasamentul publicului stabilit in urma cu cateva saptamani, Andrei a urmat-o pe iubita lui, Karina, fiind eliminat.

"Ma bucur ca am facut parte din aceasta competitie.

Ma bucur enorm de mult ca am ajuns pana aici. Sper ca am dovedit cine sunt. Sper ca acei care ma cunosc acasa sa confirme faptul ca am fost eu. Imi doresc in continuare sa castige un razboinic si imi pare enorm de rau ca plec acum din competitie si nu pot sa ma lupt pentru premiul cel mare. Dar aceasta competitie mi-a oferit un premiu, si anume Karina''
,
au fost ultimele cuvinte, in cadrul Survivor Romania, adresate de Andrei.

Din aceasta seara incepe adevarata lupta pentru titlul suprem de supravietuitor. Patru Faimosi si patru Razboinici vor lupta individual, pana la capat pentru a demonstra ca sunt cei mai buni in competitie.

"(...) Ati fost 29. Si iata-va, ultimii opt... De acum incolo nu mai depindeti de nimeni. Pe teren va conta doar ce faceti voi.

Nu mai exista echipe, exista doar indivizi, opt, iar unul dintre ei va fi Survivor, va castiga glorie, bani, titlu. Ne revedem la primul joc individual. Sa inceapa lupta pentru titlu!", a fost anuntul facut de Dan Cruceru la finalul Consiliului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andrei sau Iancu? Cine este ultimul ELIMINAT de la ''Survivor Romania''

In aceasta seara, de la ora 20:00, va avea loc primul joc individual de la “Survivor Romania”, la Kanal D.

            Apropierea luptelor individuale si tensiunea tot mai mare traita de faimosii si razboinicii ramasi in competitia "Survivor Romania" atrag tot mai multi urmaritori, care traiesc cu sufletul la gura, alaturi de concurentii lor preferati, emotiile uriase ale acestui reality autentic. 

Interesul din ce in ce mai mare se reflecta si in audientele inregistrate de show-ul prezentat de Dan Cruceru.

            Astfel, Kanal D s-a plasat, sambata, 2 mai, pe primul loc la nivelul publicului National, in intervalul difuzarii emisiunii "Survivor Romania", inregistrand 7,7% Rating si 17,4% cota de piata; de asemenea, pe All Urban, in acelasi interval, statia s-a clasat pe locul secund, cu 5,8% Rating si 14,0% cota de piata.

            Editia difuzata duminica, 3 mai, a clasat statia pe locul doi, pe toate cele trei targeturi monitorizate, conform cifrelor furnizate de Kantar Media Romania; cu 8,3% Rating si 16,7% Share, pe National, 6,4% Rating si 13,5% Share, pe All Urban, si 5,0% Rating si 12,6% Share, la nivelul publicului Comercial. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.