"Încep să mă simt în plus!'' Giuly, primele certuri cu Larisa! De la ce a pornit totul?

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 feb 2024, 22:35

Julia, Giuly și Larisa în Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 13 februarie, la Kanal D. Iată ce s-a întâmplat între Giuly și Larisa!

Nici bine nu a trecut pragul casei, că Giuly a și început să aibă primele certuri. Cu cine credeți? Cu Larisa. De la ce a pornit totul, aflați în acest articol.

Citește și: Patrick, fascinat de Giuly! Se leagă o idila? Fetele au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe noua concurentă din Casa iubirii

Giuly, primele certuri cu Larisa! De la ce a pornit totul?

În ediția de astăzi, 13 februarie, în Casa iubirii s-au iscat noi momente tensionate între Larisa și Giuly, noua concurentă din competiție.

Giuly s-a arătat deranjată de întrebările cu subînțeles ale Larisei. Tânăra a simțit că i se adresează prea multe întrebări, având în vedere că abia a intrat în competiție. Noua concurentă a declarat că o să răspundă la toate întrebările, dar după ce se va acomoda în casă și după ce îi va cunoaște mai bine pe ceilalți concurenți.

Bineînțeles, Larisa spune că a avut intenții bune și le-a asigurat pe fetele din Casa iubirii că nu a pus nicio întrebare cu intenții ascunse.

"Eu te-am întrebat cum a fost și tu... nu mai știu ce mi-ai răspuns, oricum, ți-am văzut fața. Intenția mea a fost doar să te ajut. Mai departe te descurci, eu nu îți mai adresez întrebări. Nu o să te mai deranjez, poți să rămâi în spațiul tău! Simt că fac numai lucruri proaste în casa asta și deja încep să mă simt în plus", a mărturisit

Larisa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Mai mult decât atât, Giuly a subliniat și faptul că poate a înțeles greșit intențiile Larisei. Noua concurentă din Casa iubirii a mai mărturisit că există toate șansele ca e și Larisa să se împrietenească, deoarece a urmărit-o pe blondină în cadrul emisiunii, iar aceasta i-a lăsat o impresie bună.

Totodată, Giuly a dezvăluit că o place și pe Julia, pentru că este o persoană directă, și o vede ca pe o posibilă prietenă.

Acum, rămâne de văzut cum se va înțelege Giuly cu celelalte concurente și dacă va reuși să formeze un cuplu în Casa iubirii.

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa și Patrick, în camera roșie de Valentine’s Day! Nu ratați o nouă ediție incendiară miercuri, 14 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?