Incepe cea mai grea perioada pentru Razboinici si Faimosi la EXATLON! Cosmin Cernat a facut anuntul: ce se intampla incepand de astazi, fiecare concurent este vizat

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mai 2018, 12:59

De astazi competitia EXATLON intra in faza finala!

Inaintea jocului pentru eliminare, Cosmin Cernat a vorbit despre zilele intense care vor urma pentru Faimosi si Razboinici. 

Prezentatorul EXATLON a dezvaluit ca vor fi eliminari rapide si a prezentat mecanismul care va sta la baza stabilirii nominalizatilor.

"Urmeaza pentru voi poate cea mai grea perioada si cea mai grea saptamana! Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune.

Tot ceea ce ati acumulat in aceste luni de zile se va sfarsi in aceasta saptamana! 

"Voi ce de-acasa, asa cum am spus-o din prima zi, ati fost si sunteti parte din EXATLON. Din echipa care pierde unul singur va avea protectie, cel care va castiga jocul personal, iar apoi ceilalti 3 vor deveni nominalizati", a spus Cosmin Cernat.

Iata detaliile perioadei care urmeaza:

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.