Începe primul joc individual al săptămânii la Survivor România 2021. Daniel Pavel a anunțat care este regulamentul și cum arată traseul pe care se vor lupta concurenții

Autor: Marina Ionescu

În ediția din această seară, Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius si Albert au intrat în ultima etapă a concursului: jocurile individuale.

În jocurile individuale din această săpătmână de la Survivor România 2021, se vor confrunta șase concurenți rămăși în competiție, doi Faimoși, Zanni și Elena Marin, și patru Războinici, Maria, Albert, Andrei și Marius, aceștia vor lupta pentru marele trofeu și cei 250.000 de lei puși în joc.

Citeste si: Incepe jocul de precalificare la Survivor Romania 2021. Cum se vor confrunta ultimii sase concurenti in jocurile individuale

Primul joc individual al săptămânii la Survivor România 2021

Concurenții de la Survivor România 2021 au avut parte de un prim joc în această seară, jocul de precalificare, care a fost câștigat de Maria Chițu. Scopul acestei etape a fost de a decide cum vor concura concurenții în primul joc de la individuale. 

Astfel, în primul joc individual vor concura Albert și Elena, Zanni și Andrei, Maria și Marius. 

Pentru concurenții de la Survivor România 2021 este foarte important să câștige jocurile individuale, deoarece vor avea un consiliu liniștit în care nu vor trebui să fie nominalizați. Cei șase concurenți vor lupta până la epuizare, pentru a ieși învingători.

Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius si Albert vor lupta cu siguranta cu toate armele, pana la epuizare pentru cea mai ravnita miza, imunitatea, de care depinde evolutia lor in competitie.

Astăzi, concurenții de la Survivor România promit că vor da totul pentru victorie. Ce îi așteaptă pe Faimoși și Războinici în ediția din această seară? 

Citeste si:// SURVIVOR ROMÂNIA 2021, marea finală// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

"Am avut un joc de precalificare și știm că joacă primele, perechile Albert și Elena, Zanni și Andrei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria și Marius și-au câștigat dreptul de a aștepta în semifinală, unde se vor întâlni cu câștigătorii celor două perechi.

Trei jocuri individuale vom juca. La capătul fiecăruia dintre aceste jocuri vom avea un câștigător. Cel care își va adjudeca două jocuri din trei, primește imunitate.

Înseamnă că are imunitate, nu poate fi votat și se salvează în situația în care în celălalt joc este nominalizat spre eliminare.

Cel care a facut nominalizarea acestui anume concurent, trebuie sa faca o noua nominlizare."

, a anuntat Daniel Pavel.

Citeste si: Zanni se vede deja in Marea Finala Survivor Romania 2021: "O sa sparg, o sa rup, o sa-i bat pe toti..."

Dupa cateva momente de suspans, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021, a anuntat cum arata traseul pe care se vor duela Faimosii si Razboinicii in aceasta seara.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?